torsdag 1 januari 2009

God fortsättning!

Nyårsaftonen blev lugn och mycket underhållande. Emma, Stefan, Max och Rex och Jonas kom hem till oss på kvällen för att äta lite god mat och umgås. Vi började med en liten välkomstbål och sedan förrätt, smördegsbouchéer med skagenröra. Till varmrätt blev det pommes och korv till barnen och till oss vuxna blev det en mycket god kyckling- och potatisgratäng som Emma slitit med. Mycket gott var detta! Vi blev mycket mätta så Emma och jag var tvungna att ta ut Rex på en liten promenad innan alla började skjuta raketer och smällare. Stackarn, han var livrädd för allt som smällde. Efterrätten bestod av nyårscheesecake med banan och chokladtryffel, också mycket gott.
Meja och Max hade det mycket roligt, de åt och skrattade och busade.
Stefan och Emma hade med sig sitt XBOX 360 med vinterspel. Vi spelade faktiskt allihopa, ja inte barnen. Det var riktigt roligt...kanske blir ett tv-spel framöver...Nitendo Wii kanske.

00.00 gick vi ut för att skåla in det nya året. Emma hade gjort goda drinkar till oss och vi gjorde glasen fina.


Max han var med ute och såg på alla fyrverkerier. Inte dåligt att vara uppe så länge och inte vara mer än 3 år.


Efter tovlslaget var det återigen dags för lite TV-spel, en turnerning. Sen var det sällskapsspel på programmet. Vi började med att spela Vem får sista ordet? Bra Jonke....du fick lila bokstavsbricka =) Det var riktigt roligt fast ännu roligare var Rappa Kalja. Spela det om ni inte redan har gjort det. Vill bara tillägga att denna roliga kväll/natt/morgon slutade vid halv femtiden på morgonen, dvs 090101.

Hoppas att 2009 blir ett bättre år än 2008!

Inga kommentarer: