söndag 10 maj 2009

Tranås och husvagn!


Hej hopp! Här kommer en lite reusmé av helgen som gått.
I fredagskväll skulle vi åka till Bodafors och kolla på en husvagn till billig penning. Regnet öste ner på oss när vi gick runt och tittade på den. Meja hon träffade en ny kompis, en kille på 9 år. Han lekte hela tiden med Meja. Vi gick in för att diskutera husvagnen och för att gå husesyn. Kan ju tillägga att vi var hemma hos en kollega till min mamma. Wow vilket kök!!! Fick lite inspiration och ideér till vårt eget hus.

I lördags var vi i Tranås på loppis. Det var loppisdag i hela centrum. Trångt och mycket folk var det och det var mest en massa småskit som såldes. Vi hade gjort sallader och tagit med oss till lunch. Efter att ha haft släktträff med min morfar med syskon började vi bli hungriga. Vi drog oss dit där vi hade parkerat bilen för att inta vår lunch. Vi satte oss ner på ett grönområde och åt lite grann. Vi hann precis äta färdigt innan det kom en ordentlig regnskur.

Meja hade blivit lovad glass av sin mormor så vi åkte vidare till Hamnen men där hade de inte öppnat än. En snabbtitt på båtar på Huges Marina blev det istället och sedan fortsatte färden till Hättebaden istället. Där köpte vi glass och tittade ut över sjön. Mycket fin utsikt!

När vi väl hade kommit hem igen åkte vi vidare för att titta på nästa husvagn. En kollega till Tobbe den här gången. Mitt ute i skogen utanför Landsbro hamnade vi. Det var väl inget som lockade oss direkt. Vi åkte vidare till Sävsjö för att inhandla lite kvällsmat och lördagsgodis till Meja.

Idag har Tobbe snickrat ihop fyra blomlådor till vår gata. Meja, jag och min mor har varit inne i Nässjö och storhandlat. Meja fick vara en stund hos Miranda och Calle medan vi handlade.
Resten av dagen har vi spenderat hemma hos min mor och gjort absolut ingenting.

Det stora beslutet är nu taget! Vi ska bli husvagnsägare på tisdag! Då hämtar vi en liten husvagn som vi ska semestra i i sommar.




6 kommentarer:

Anna sa...

I skogen utanför Landsbro? Vart hamnar man då?? ;-) Mina trakter antagligen va?

Välkommen till HUSVAGNSKLUBBEN!!!

Maria sa...

Vad skoj med husvagn :) Får komma å kika på den ngn dag.

Malin sa...

Vad blev det för en husvagn tross? När har Ni semester och vart skall Ni ta vägen? Kram

Josse sa...

Vi vet inte vad vi ska ta vägen än....kanske Öland eller någon annanstan. Några förslag??

Mathilda sa...

Åhh vad mysigt med husvagn, vi är ochså ganska sugna på det :-)

Anonym sa...

Ett ställer som ni måste åka till är ju Sturkö!!