måndag 18 maj 2009

Nyblivna husvagnsägare!

Japp, nu är vi nyblivna husvagnsägare till en liten Polar 420. Liten och smidig och en utmärkt förstagångs vagn. Ett riktigt fynd kan man kalla detta!
Igår provade vi att sätta upp förtältet och kolla så att det var helt. För att vara från -78 var det inte alls så pjåkigt. På em städade jag vagnen och la in lite grejer som ska finnas i bla köksdelen och toautrymmet. Gardiner ska sys och en matta är en beställd av Tobbes faster.
På torsdag går första rutten. Då drar vi så långt som till Tranås. Tranås tänker ni, inte längre?? Nej inte längre den här gången. Anledningen till den här korta resan är pga båten som vi har i Tranås. Det är tänkt vid fint väder att vi ska vara ute till sjöss.


Annars händer det inte mycket här just nu. Denna veckan är vi långlediga onsdag tom söndag. På onsdag ska vi på rutinultraljudet. Det ska bli riktigt spännande att se hur den lill* har vuxit till sig. Det är ju full rulle i magen nu och lite krämpor här och där.

Kusinträff!!!
I lördags var det dags för vår första kusinträff. En kusinträff på min pappas sida. Vi tillbringade em/kvällen i sporthallen med lite lek och spel avslutning med bastu för killarna. Mat hämtade vi från Sandsjöbaden, fläskfilé, potatisgratäng och whiskeysås. Det var mumma det!!!
Barnen sprang runt och härjade och hade det roligt in i det sista. En rolig nyhet är att vi och min kusin Stefans familj också väntar tillökning och det skiljer bara fem dagar på beräknat datum. Tänk om det blir på samma dag???
För fler kort får ni nog leta på Facebook hos min syster eftersom jag råkade ta sönder vår ena kamera. Displayen sprack!


1 kommentar:

Anna sa...

Grattis till köpet! Vi ska prova o sätta upp vårt tält imorgon;-)

Nu vill vi snart börja se lite bilder på magen oxå!!:-)