tisdag 14 april 2009

Påskfirande!

Påskhelgen har varit lugn och sansad. I fredags var vi hos Tobbes mamma och åt lite påskmat. Det var trevligt. Tobbes morbror Benny var också där fast han arbetade lite också.


På lördagsmorgonen åkte vi till Loftahammar. Väl framme stannade vi till hos kusinen Albin med familj för att överräcka ett litet påskägg. Sen bar det iväg till farfar. Hos farfar fanns plastkusinen Emil. Dags för den årliga utflykten som ofta brukar ske när det är påsk. Vi gick till ett ställe som heter Tättö. Det var väl ca 8 km fram och tillbaka. Vi slog läger vid stranden intill havet och grillade korv och hamburgare. Vad mysigt vi hade!

På lördag kvällen kom Tobbes bror Carl och hans sambo Johanna. De hade en mycket trevlig överraskning. Meja ska få en lite kusin i slutet på augusti. Så i maj är det dags att rycka ut på uppdrag som barnvagnskonsult. På kvällens meny stod påskmiddag.
På söndagen var det mulet och tråkigt men vi gav oss ut en sväng till lekparken för lite lek.

Dagens meny var varmrökt lax, potatis och god kall sås. Jag var ju bara tvungen att dokumentera denna måltid eftersom Tobbe helst inte äter fisk för att det är så mycket ben i. När Tobbe rensat färdigt hade vi andra nästan ätit upp vår första omgång.


Tack för en mycket god måltid Ing-Brith och en trevlig helg!

Inga kommentarer: