söndag 19 april 2009

Helgen som varit!

Igår tog vi en sväng till stora staden Nässjö för att kika på tapeter till hallen. Medan Tobbe och jag kollade på tapeter passade Meja på att kela lite med affärens hund. Det hade inte han något emot. Vi lånade hem en katalog och nu är det svåra kvar....att bestämma vilken eller vilka tapeter vi ska ha. Gå gärna in på Boråstapter och kika på tapeterna under Plain Stripes. Alla tips är välkomna.
På em/kvällen var jag på hudvård- och make up kväll hos en kompis. Det var mycket skönt att få rengöra ansiktet ordentligt. Efter det fick vi sminka oss också. Det blev sådär, jag var inte helt nöjd. Men men jag sminkar ju inte mig så ofta. Trevligt var det i alla fall. Cilla hade bakat jättefina och goda frallor som var formade till hjärtan och en god after eight kaka. Mums vad gott det var! Medan vi gjorde oss fina passade papporna och barnen på att träffas och leka och spela hemma hos fam. Björk.

Idag har vi faktiskt varit på kalas. Barnkalas hemma hos fam. Björk. Lovis har fyllt 3 år och Noah har fyllt 1 år. Det var fullt hus. Hela "gänget" var samlat. Det bjöds på korv inlindat i sconesdeg och glass med tillbehör. Fint väder blev det ju också så att barnen kunde vara ute lite. De hoppade på studsmattan och lekte med sina pappor medans vi mammor satt inne och tjötade en stund.



Meja hon fortsätter att utveckla sitt intresse för bokstäver. Idag vid middagen gjorde hon sina bokstäver i sitt namn av morotsstavar och på kalaset la hon sitt namn med hjälp av bokstavskex. Jag måste säga att vi är mycket stolta och förvånade.












3 kommentarer:

marren sa...

duktig flicka!! måste va för att hon har en såå pedagogisk mamma :D

Anna sa...

Ha ha.. hon är påhittig iaf! :-)

Anonym sa...

Tjo! Asså är de här man ska läsa för att ha koll på fam wixengård 2:P, det var ju evigheter sedan vi sågs, men så är de ju när eliten sliter. Ja Mejisen är verkligen duktig men en sak kommer hon aldrig att lära sig, å de är att säga Miranda hahah, namnet förblir DADDA:)