måndag 2 mars 2009

Familjen KALAS!

Fam. Wixengård har en förmåga att stora delar av året gå på många kalas. Ja så i helgen var det dags för ett till. Syrran och hennes nyblivna sambo har fyllt 25 år så nu var det dags för släktkalas hos mor och far. Det var trevligt och god mat. Tilde (mitt kusinbarn) var med sin mormor och morfar och körde slut på Meja. PÅ kvällen somnade Meja i soffan med kläder på bara efter tre fyra chipsbitar tagna. Hon var trött!

Annars har helgen varit lugn. Vi håller på för fullt med hallen och väntar på att plattsättaren ska komma och lägga vårt golv. Det ser inte så inbjudande ut när man kommer in till oss nu. Men frågan är hur det ska se ut sen när golvet är lagt. Golvet kommer att vara svart men väggarna? Kanske ni läsare har några förslag?


Imorgon är det äntligen tid för klippning, det har jag väntat länge på nu. Meja ska få vara hos min faster Maj-Lis under tiden och sedan ska Meja och jag gå och fika med min kompis Johanna. Det var jätte längesen vi träffades och vi har så mycket att prata om.

Här får ni lite smakprov på hur hallen ser ut i dagsläget. Det ska även stå en garderob i ek i hallen också som måste passa till väggfärgen.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej på er! Var ett tag sedan, mår ni bra? Tycker ni ska satsa på en ljus tapet då golvet är mörkt samt inte så mkt ljusinsläpp. Vad blir det för färg på garderoben? Visst är det en hund med på bilden?? Har ni fått tillökning? ;) Kram på er

Anonym sa...

Hej vännen! Tusen tack för en trevlig eftermiddags fika i Tisdags! Var super roligt att träffa dig! Håller tummarna att allt kommer att gå bra! Ha en fin helg och hälsa fam så gott. Många varma kramar Johanna!