söndag 29 mars 2009

Kalas och tacokväll!

Igår var det dags för fam Wixengård att gå på kalas igen. Den här gången var det i Skärsboda. Meja var blyg till en början men sen släppte det när hon fick syn på min kusin Petter.

När vi brukar träffas någon gång efter jul för att fira lite födelsedagar brukar vi spela ett paketspel. Alla har med sig varsitt paket som vi sedan lägger på ett bord. Alla står runt bordet och slår en tärning i tur och ordning. Får man en sexa får man ta ett paket. När alla paket är slut får man öppna paketen man har framför sig. Sen är det dags för rond 2. Dags att slå tärningen igen och när man får en sexa den här gången får man ta ett paket från någon annan. Den här gången går allt på tid och det är bara en som vet om hur mycket tid man har på sig. Det kan ju sluta så att det blir någon som inte får något paket alls. Meja var med i leken och höll hårt i sin 200 g chokladkaka och tvål. Det brukar bli fighter om chokladen. Kan verkligen rekommendera att spela detta spel vid olika tillställningar. Lotter är också populärt.

På kvällen kom Anna, Dennis och lille Sigge på besök. Vi åt lite tacos och tittade på Robinson. Barnen somnade vid vanlig tid. Meja var mycket stolt när hon fick hålla Sigge i famnen.



1 kommentar:

Anna sa...

Ha ha ha.. Tycker Sigge ser gigantisk ut i lilla Mejas knä.. Han kanske snart har växt om henne;-)!?